Simone Kleinsma en Boudewijn de Groot naar Het Park

Reactie(s)
Kleinsma_DeGroot_Park_Hoorn

Voorstellingen Kleinsma en De Groot toegevoegd aan programmering Het Park 2016

HOORN – Schouwburg Het Park in Hoorn heeft week bevestigd gekregen dat twee theatergrootheden komend seizoen het Park gaan bezoeken. Simone Kleinsma en Boudewijn de Groot komen februari en mei 2016 naar Hoorn. Alle kaarten zijn pas sinds deze week te reserveren.

Simone!

“Dit is mijn verhaal. Dit is wat ik als mens nog wil. Dit is wat ik u wil vertellen. U en ik”, aldus Simone Kleinsma over haar nieuwe intieme, sprankelende theatershow vol herinneringen, anekdotes en prachtige liedjes. Simone Kleinsma staat met Simone! op 12 mei 2016 vanaf  20.15 uur op het podium van Het Park.

Achter glas

Na het succes van zijn nieuwe album ´Achter Glas´ is Boudewijn de Groot terug. Deze keer speelt hij juist de nummers die we misschien nog niet zo goed kennen uit zijn nieuwe en oude repertoire. Voor de fijnproevers en de echte luisteraars aldus de aankondiging van Het Park. De voorstelling ‘Achter Glas’ is op 7 februari 2016.

De Servicebalie van het Park is van 3 juli t/m 17 augustus gesloten. Uw kaarten kunnen in deze periode alleen online besteld worden via www.hetpark.nl.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post