Stage lopen bij modeontwerper Sepher Maghsoudi?

Reactie(s)
Sepehr Maghsoudi dit jaar ook actief met een pop-up shop.

Sepehr Maghsoudi dit jaar ook actief met een pop-up shop.

HOORN – Modeontwerper Sepher Maghsoudi biedt een ‘internship fashion designer’, ofwel een stageplaats aan. Een “kans aan om zowel een realistischer beeld te kunnen opdoen wat betreft de mode-industrie als een kans om vaardigheden uberhaupt te vervaardigen als te doen verbeteren,” zoals het in de oproep is verwoord.

Sepher Maghsoudi

Sepher Maghsoudi uit Hoorn is fashion Designer, Stylist voor film en video, sinds was tot mei ook winkelier met zijn eigen Popup store op het Kleine Noord. Met zijn creaties verovert vanuit zijn atelier in Hoorn de modewereld.

Hieronder de beschrijving van de internship zoals geplaatst op www.fashionunited.nl


Internship Fashion designer Sepehr Maghsoudi
 

Wat?
Op dit moment is Sepehr druk bezig met het ontwikkelen van zijn dertiende couture collectie. Deze zal begin 2016 gepresenteerd worden.Net als zijn voorgaande collecties belooft dit ook weer een fantastisch spektakel te worden.Sepehr biedt nu dus ook weer voor de aankomende periodes een enorm verrijkende kans aan om zowel een realistischer beeld te kunnen opdoen wat betreft de mode-industrie als een kans om vaardigheden uberhaupt te vervaardigen als te doen verbeteren.

Is het zo dat jij een opleiding gerelateerd aan mode, marketing, styling of een ander creatief (grafisch) beroep volgt? Dan zou dan wel eens kunnen zijn dat jij een enorm waardevolle stage zou kunnen ervaren door eens contact op te nemen met Sepehr Maghsoudi (en zijn team).

Waar?
Het bedrijf is gevestigd in Hoorn. Dit is een stad ongeveer een half uur verwijderd van Amsterdam. De Salon is zo’n 7 minuten lopen vanaf het centrale station en bevindt zich dan ook vrijwel in het midden van het centrum.

Werkzaamheden?
De werkzaamheden worden aangepast aan jouw opleiding, competenties en behoeften, een aantal voorbeelden kunnen zijn:

• Social media bijhouden
• Persberichten schrijven
• Promotiewerkzaamheden
• Organisatie Show
• Ontwerpen van posters in Photoshop
• Ontwerpen van t-shirt prints in Photoshop
• Opzetten en schrijven van nieuwsbrieven
• Marketing en PR gerelateerde werkzaamheden
• Atelierwerkzaamheden (naaien, patroontekenen, proefmodellen)
• Assisteren bij projecten
• Fittings

(Dit is nog niet eens de helft van wat er mogelijk is)

Eisen?
Aangezien er niet in slechts een opleiding/richting wordt begeleid zijn de eisen afhankelijk van wat de stagiar voor opleiding volgt.

Sepehr verwacht van iedere potentiële volgende stagiar dat hij/zij:

• Zij/hij zoveel mogelijk probeert goed te functioneren binnen het bedrijf. Dit zowel in productiviteit als in het werken in teamsverband, etc.
• In bezit is van minimaal een fatsoenlijk verantwoordelijkheidsgevoel.
• Minimaal een georiënteerde interesse heeft uitgaand naar mode. Andere expressieve kunstvormen zijn ook erg welkom.
• Meester(es) in het spreken van de Nederlandse taal.
• Ondanks dat de eisen per opleiding/richting verschillen willen wij (Sepehr) wel per richting kunnen worden overtuigd dat de individuele potentiële stagiar minimaal de basiskennis en technieken beheerst van haar/zijn vakgebied. En ook aan kan tonen dat het niveau waarop er wordt gewerkt binnen het bedrijf van Sepehr Maghsoudi kan worden bereikt door een vooruitstrevende instelling aan te houden.

Periode?
De periode betreft vrijwel per direct. Stagiares zijn altijd welkom. Wanneer Sepehr in een bepaalde periode al voldoende stagiares nemen zal hij zeker kijken naar de mogelijkheden met betrekking tot de aanvragenden. Het kan voorkomen dat het de aankomende periode bijvoorbeeld niet helemaal meer uitkomt, maar misschien de volgende.

(Op het moment zijn er nog plekken beschikbaar voor geïnteresseerden, dus ik zou niet te lang wachten)

Interesse?
Er kan contact worden gezocht met Sepehr Maghsoudi zijn team via de onderstaande button.

Website
http://sepehrmaghsoudi.com

 

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post