Theater van de Nacht bij MAK Blokweer

Reactie(s)
Verhalen in Theater van de Nacht bij MAK Blokweer

Verhalen in Theater van de Nacht bij MAK Blokweer

BLOKKER – Op 24 oktober vindt de jaarlijkse Nacht van de Nacht plaats. Op deze avond worden door het hele land allerlei activiteiten georganiseerd die in het teken staan van het donker – en het licht. Ook in de regio is er genoeg te beleven. Zo organiseert MAK Blokweer het Theater van de Nacht, een magische en verwonderlijke avond voor het hele gezin.

Genieten van de nacht

Langs flakkerende lichtjes wandel je naar het Verteltheater. Iets verderop kun je onder begeleiding van nachtelijke klanken ontspannen liggen onder de sterrenhemel tijdens de Soundscape. In de tot een intiem theater omgetoverde boerderij kun je je verwonderen bij het Schimmentheater. Tussendoor kun je knutselen of je laten schminken. Zoals elk jaar zorgt de scouting voor een groot kampvuur waar alle bezoekers zich lekker kunnen warmen onder het genot van een hapje of een drankje.

Reserveren

Het Theater van de Nacht vindt plaats op 24 oktober en duurt van 18:30 tot 22:30. Reserveren voor deze avond is noodzakelijk omdat bij elke voorstelling maar een beperkt aantal mensen mee kan doen. Reserveren kan via telefoonnummer 0229 266344 of via mail naar info@mak-blokweer.nl. De kosten zijn €5,- per persoon (incl. voorstellingen en materialen). Bij slecht weer vinden de voorstellingen binnen plaats.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post