Voorjaarsmarkt in binnenstad van Hoorn

Reactie(s)

markt_hoorn_voorjaar_najaarHOORN – Op woensdag 29 april is er een voorjaarsmarkt in de Hoornse binnenstad. De markt bestaat uit zo’n 200 kramen met een divers aanbod. Op de Gedempte Turfhaven staan ongeveer vakkundige 25 standwerkers.

De kramen staan op de Nieuwstraat, de Gouw, de Gedempte Turfhaven, de oostzijde van de Veemarkt, het Grote Noord en het Breed. Op het parkeerterrein aan de Spoorstraat komt een grote plantenuitstalling, naast gereedschappen, kleding en houten speelgoed.

Parkeren

Op het terrein van voormalige Prismaschool kan op 29 april dicht bij de markt gratis geparkeerd worden. De entree van het terrein is aan de kant van De Weel.

Verkeersmaatregelen

Het oostelijk deel van het Breed, de Veemarkt, de Gedempte Turfhaven, de Gouw en de Nieuwstraat worden voor het verkeer afgesloten. Op dinsdag 28 april worden vanaf 15.00 uur de benodigde afzettingen en borden neergezet. Op woensdag 29 april worden alle afzettingen na 20.00 uur verwijderd.

Verkeer naar de binnenstad kan gebruik maken van de Willemsweg en het Keern:

  • Verkeer dat via de Willemsweg de binnenstad in wil, kan kiezen uit de route Draafsingel – Spoorsingel – Stationsplein – Noorderveemarkt en de route Draafsingel – Achterstraat.
  • Verkeer dat via het Keern de binnenstad in wil, kan dat doen via de route Scharloo – Hoge Vest – Westerdijk.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post