Wethouder Judith de Jong maandag terug van verlof

Reactie(s)
Jan Nieuwenburg (l) wacht geduldig op moment van stemming van zijn benoeming ter vervanging van Judith de Jong (r)

1 juli 2015: Jan Nieuwenburg (l) wacht geduldig op moment van stemming van zijn benoeming ter vervanging van Judith de Jong (r)

HOORN – Maandag 26 oktober keert Wethouder Judith de Jong (PvdA) terug van haar zwangerschapsverlof. Dat betekent dat Jan Nieuwenburg, die tijdens het verlof wethouder De Jong verving, de gemeente Hoorn weer zal verlaten.

Op 27 oktober behandelt de gemeenteraad van 12.30 tot 18.30 uur de programmabegroting voor 2016. Dit wordt het eerste officiële optreden bij de gemeenteraad van wethouder De Jong sinds haar verlof.

Tweeling

Wethouder de Jong is samen met haar man David Michel op 18 juli ouders geworden van de tweeling Veerle en Minthe. Daarvoor, begin juli 2015 is zij met verlof gegaan. De gemeenteraad heeft Jan Nieuwenburg toen benoemd tot plaatsvervangend wethouder. Jan Nieuwenburg is lid van Provinciale Staten van Noord-Holland voor de PvdA en combineerde deze taak met het wethouderschap van financiën, sociale zaken, kunst, cultuur en erfgoed.

Jan Nieuwenburg

Jan Nieuwenburg: “De afgelopen maanden heb ik mij met veel plezier en toewijding in kunnen zetten voor de inwoners, ondernemers in het stadsbestuur van Hoorn. Ik dank de gemeenteraad, de collega’s in het college van B&W, collega’s in de regio en de ambtelijke organisatie voor de goede samenwerking. Het was een korte, maar inspannende tijd waarin ik Hoorn en Westfriesland veel beter heb leren kennen en ik ben echt van de stad gaan houden. In mijn rol als lid van Provinciale Staten zal ik met een scherper oog de belangen van onze mooie stad en regio blijven dienen en zal met mijn gezin de stad regelmatig blijven bezoeken!”

 

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post