Zondag 26 juli: Shoppen en ‘het water op’ in binnenstad Hoorn

Reactie(s)
foodmarket_roodesteen-1

Foodmarket op Roode Steen in Hoorn. Foto Alex Gitzels

HOORN – Elke laatste zondag van de maand is het in Hoorn Superkoopzondag. Vrijwel alle winkels openen tussen 12.00 en 17.00 uur hun deuren en er worden extra activiteiten in de binnenstad georganiseerd. Zondag 26 juli veel aandacht voor zeevaart en foodmarket.

Deze dag komen er diverse ambachtslieden laten zien welke ambachten verbonden zijn met het thema (visserij en scheepvaart), verder zijn is er Shantykoor Kaap Hoorn en een nostalgische volksdansgroep en worden er wandel- en vaartochtjes georganiseerd vanaf de Roode Steen naar de haven en weer terug naar de Roode Steen.

Kaap Hoornrondleidingen

Ervaren gidsen staan u vanaf 12.00 uur elk heel en elk half uur op te wachten op het plein en nemen u mee voor een interessante route naar het Oostereiland alwaar u aan boord stapt van de Watertaxi die u trakteert op een prettig vaartochtje met als bonus een rondje om de Halve Maen, zo dicht bij en zo indrukwekkend! Deelname aan deze speciale Kaap Hoornrondleidingen kost u slechts € 7,50 per persoon.

Daarnaast zijn er weer volop culinaire heerlijkheden te verkrijgen bij de foodtrucks op het plein en op een deel van het Grote Noord. Daarnaast staan op het Breed, de Gedempte Turfhaven en de Gouw een gezellige braderie.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post