26 april 3e tulpentocht: Wandelen van Nibbixwoud naar Andijk

Reactie(s)

tulpenveld_aschaefferNIBBIXWOUD/ANDIJK – Op 26 april organiseren IJsclub Nibbixwoud en IJsclub Andijk alweer de derde editie van de wandeltocht De Tulpentocht. Start is vanaf de ijsclubkantine in Nibbixwoud naar De Tulp in Andijk of andersom. De totale wandellengte is 17 km, voor gezinnen is er ook een kleinere afstand van 6,5 km.

Halverwege bij Robachers Watermolen in Hauwert krijgen de lopers een gratis kop koffie of thee en de kinderen een glas limonade. Terug in de kantines staat er een kop soep voor u klaar. Voor vervoer terug naar huis dient men zelf te zorgen

Gezinswandeltocht

Nieuw dit jaar, de gezinswandeltocht over een lengte van 6,5 km. Start- en eindpunt van deze tocht vanuit de kantine IJsclub Nibbixwoud of vanuit De Tulp in Andijk.

Goede doel

Het volledige inschrijfgeld komt ten goede aan het goede doel. Dit jaar is er gekozen voor Stichting Madelief Boon en Kinderboerderij De Put in Andijk. Madelief Boon, het meisje van twee uit Medemblik, bij wie neuroblastoom is geconstateerd. Er is veel geld nodig om behandeling in Amerika te bekostigen. Kinderboerderij De Put spaart voor een kar voor de mini shetlander.

Inschrijving voor de wandeltochten op 26 april is mogelijk van 9:00 uur tot 12:00 uur.

 Wandeltocht over 17 km  Gezinswandeltocht over 6,5 km
 Inschrijfgeld volwassenen € 7,50  Inschrijfgeld volwassenen € 4,-
 Volwassenen lid ijsclub € 5,-  Volwassenen lid ijsclub € 3,-
 Inschrijfgeld kinderen € 5,-  Inschrijfgeld kinderen € 2,50
 Kinderen lid ijsclub € 2,50  Kinderen lid ijsclub € 1,50

Meer informatie op de websites www.ijsclubnibbixwoud.nl of www.ijsclubandijk.nl of via facebook: www.facebook.com/ijsclubnibbixwoud.

Foto: Flickr/aschaeffer

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post