Extra bijeenkomst bouwplannen Grietje Slagterlaan Wognum

Reactie(s)

WOGNUM – Het college van Medemblik wil tijdelijke woningen aan de Grietje Slagterlaan in Wognum bouwen voor asielzoekers met een verblijfsvergunning en starters die een huurhuis zoeken. Deze week werden de twee informatieavonden zo goed bezocht dat er een derde gaat volgen.

Bijeenkomsten

Om de plannen te bespreken met de inwoners van Wognum waren er twee bijeenkomsten gehouden. Voor de direct omwonenden was deze op dinsdag 13 oktober en voor de overige inwoners woensdag 14 oktober. Beide avonden was de zaal vol. De bezoekers die, in verband met regels rond brandveiligheid, niet meer naar binnen konden ontvangen binnenkort een uitnodiging voor een extra bijeenkomst.

Inspreken oriënterende commissie

Op donderdag 19 november bespreekt de oriënterende commissie Ruimte het plan. In deze vergadering kunt u uw mening over een raadsvoorstel geven. Vervolgens kunnen raads- en commissieleden vragen aan u stellen. Als u wilt inspreken, kunt u dit kenbaar maken bij de griffier. Hoe dat moet en waar u rekening mee moet houden, kunt u lezen op de website van de gemeente Medemblik.

Vervolg

De gemeente Medemblik kijkt terug op een constructieve avond. De locatie, gebouwen, aantallen vergunninghouders en starters, spreiding, veiligheid en de Zuidtoren zijn voorbeelden van de besproken onderwerpen. De genoemde opmerkingen worden meegenomen in de verdere uitwerking van de plannen.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post