Geheimzinnige flyers opening Floating Palace in Medemblik

Reactie(s)
floating_palace_medemblikac

Afbeelding flyer via Medemblik Actueel

MEDEMBLIK – Inwoners van Medemblik hebben afgelopen weekend een flyer in de brievenbus gekregen over de opening van een Chinees restaurant op 31 januari.

Volgens deze flyer zou Floating Palace op 31 januari 2016 met groots vuurwerk geopend worden. De ligplaats zou tegenover Kasteel Radboud zijn. Op de flyer is al een deel van het menu zichtbaar.

Den Helder

Afbeelding via Google Streetview

Afbeelding via Google Streetview

Onderzoek laat zien dat de Floating Palace zoals afgebeeld op de flyer afkomstig is uit Den Helder. Daar heeft de boot enige tijd als restaurant gelegen. Een mobiel nummer gelinkt aan dit restaurant wordt opgenomen door een man. Hij kan weinig zeggen over het nieuws uit Medemblik. Hij vertelt niks te weten over de floating palace in Medemblik. In het gesprek met onze redacteur zou de boot wel verkocht zijn, maar geen nieuwe eigenaar hebben. Een vreemd verhaal dus. Ook ambtenaren van de gemeente Medemblik hebben hem al gevonden en gesproken.

Aangegeven op de flyer is dat de opening met Chinees nieuwjaar zou zijn, maar de officiële datum voor 2016 is 8 februari.

Reactie gemeente

“Wij hebben geen vergunningaanvragen ontvangen voor een drijvend Chinees restaurant in de Oosterhaven. We zoeken uit wat er precies aan de hand is. Zodra we meer weten, laten we u dit weten via de website en Facebook,” aldus de reactie van de gemeente.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post