Hoe weet ik of mijn kind wel of geen drugs gebruikt?

Reactie(s)

XTC_pillenMEDEMBLIK – Hoe kunt u zien of uw kind drugs gebruikt? Eén avond, interessante sprekers, ervaringsdeskundigen en een hoop nuttige informatie. De avond op 16 april in MC De Muiter is gericht op álle ouders, niet alleen op ouders van drugsgebruikende jongeren of ouders die gebruik vermoeden.

Mijn kind en drugs?

Zit u ook weleens met vragen als ‘Hoe weet ik of mijn kind wel of geen drugs gebruikt?’, ‘Ik denk dat mijn kind drugs gebruikt, maar weet niet precies wanneer, hoeveel en welke drugs’, ‘Wat moet ik doen als ik denk dat mijn kind drugs gebruikt?’, ‘Hoe ga ik het gesprek aan, zodat hij/zij niet meteen afhaakt?’.  De antwoorden op al uw vragen over jongeren en drugs krijgt u op de informatieavond ‘Welkom op het feest’ op donderdag 16 april in MC ‘De Muiter’ in Medemblik.

Gasten

Sprekers zijn Claudia Kaagman, coach en intern Deskundige Middelengebruik bij Leekerweide, en een ouder van een aan drugsverslaafde jongere uit Medemblik. Claudia Kaagman vertelt wanneer bij u de alarmbellen moeten gaan rinkelen: wat zijn signalen van mogelijk drugsgebruik bij uw kind, en hoe kunt u daar het beste op reageren. De ouder van een drugsverslaafde jongere vertelt het schokkende verhaal over zien afglijden van je kind door drugsgebruik.

Met kramen van de politie, jeugdgezondheidszorg, een zelfhulpgroep. Hier kunt u bijvoorbeeld zien hoe verschillende soorten drugs er uit zien. Belangstellenden zijn donderdag 16 april vanaf 19.30 uur welkom bij MC ‘De Muiter’ in Medemblik.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post