Nevenvestiging politie in gemeentehuis Medemblik

Reactie(s)

Opening politiepost_medemblik
WOGNUM – Vanaf 9 april heeft de politie een extra ruimte in het gemeentehuis aan de Dick Ketlaan. Naast het 3D-aangifteloket kunnen inwoners van de gemeente Medemblik en omgeving nu ook in een aparte ruimte in gesprek met de politie, bijvoorbeeld met de wijkagent. Inwoners kunnen van deze extra service gebruik maken door vooraf te bellen met 0900-8844.

Dichtbij de burgers

Burgemeester Streng over de nieuwe nevenvestiging in Wognum: “Ik vind het van belang dat de politie dichtbij onze inwoners is, en blijft. We stellen

Aangifte via 3D, met een echte agent via videoverbinding

Aangifte via 3D, met een echte agent via videoverbinding

daarom graag ons gemeentehuis ter beschikking om dit mogelijk te maken. Tijdens de openingstijden van het gemeentehuis krijgen inwoners, naast het 3D-aangifteloket, een extra mogelijkheid om met de lokale politie in contact te komen, bijvoorbeeld voor een gesprek met de wijkagent.”

3D-aangifteloket

Sinds maart 2014 is het 3D-aangifteloket in Wognum geopend. Mensen die via dit kanaal aangifte gedaan hebben, zijn zeer enthousiast over dit middel, van jong en oud. Door opstelling, techniek en omgeving ervaart de aangever het als een persoonlijk contact, en ontstaat een effect dat met 3D te vergelijken is. Vandaar de benaming 3D-aangifteloket.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post