Spookrijden op A7 wordt twee bestuurders fataal

Reactie(s)

MIDDENMEER – Op de A7 ten hoogte van Middenmeer heeft zondagavond een dodelijke aanrijding plaats gevonden. Twee automobilisten van 52 en 57 jaar kwamen om het leven. Rond 23:00 uur kreeg de politie meerdere meldingen binnen van een spookrijder.

Een 52-jarige automobilist uit Callantsoog reed tegen het verkeer in, in de richting van Den Oever. Tussen Abbekerk en Middenmeer botste de auto frontaal op de auto van een 57-jarige man uit Volendam. Beide bestuurders zijn ter plaatse overleden. De voertuigen raakten total loss.

Ontwijken

Verschillende bestuurders slaagden er ternauwernood in, de spookrijder te ontwijken en kwamen met de schrik vrij.  De A7 was door de ernstige aanrijding bijna de gehele nacht in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

(Slachtoffer)Hulpverlening

Brandweer, politie, ambulances en de traumahelikopter zijn direct na de melding ter plaatse gegaan voor de hulpverlening. Getuigen die het ongeluk hebben zien gebeuren werden maandagnacht opgevangen op het politiebureau in Hoorn. Voor hen is Slachtofferhulp ingeschakeld.

De afdeling Verkeersondersteuning heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van de aanrijding.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post