Wegwerkzaamheden N239 Westerzeedijk gestart

Reactie(s)
Afbeelding via Google Streetview

Afbeelding via Google Streetview

MEDEMBLIK – De provincie Noord-Holland is maandag 13 april gestart met de herinrichting van de Westerzeedijk (N239) tussen de kruising met de A7 bij Agriport tot de bebouwde kom van Medemblik. De werkzaamheden duren naar verwachting tot 13 juni 2015.

De Westerzeedijk (N239) wordt verbreed naar 7.60 meter. Daarnaast vindt er onderhoud plaats aan onder meer de bebording, bermplanken en openbare verlichting. De kruising bij de Almersdorperweg wordt omgevormd tot een rotonde en er wordt een nieuwe brug gerealiseerd.

Omleidingen

Er wordt afwisselend overdag en ’s nachts aan verschillende delen van de weg gewerkt. Verkeer wordt met een snelheidsbeperking langs het werk geleid of omgeleid via een alternatieve route. Omleidingen voor het verkeer staan ter plekke met borden aangegeven.

Meer informatie

Actuele informatie over de werkzaamheden en de omleidingen voor het verkeer zijn te vinden op de projectpagina en de pagina van de planning. Met vragen over de werkzaamheden kunnen omwonenden en weggebruikers ook terecht bij het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen, 0800 – 0200 600 (gratis).

De werkzaamheden maken deel uit van het groot onderhoud en de herinrichting van de Westerzeedijk (N239), tussen de rijksweg A7 en Medemblik, en de Markerwaardweg (N240), tussen Medemblik en Hoogkarspel. Hierdoor verbeteren de doorstroming en de veiligheid voor weggebruikers.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post