Kerstcross Opmeer klaar voor toppers en recreanten

Reactie(s)
Kerstcross editie 2014. Foto www.kerstcross.nl

Kerstcross editie 2014. Foto www.kerstcross.nl

SPANBROEK – Tweede Kerstdag is naast het gezellig samenzijn ook de Kerstcross in Opmeer een traditie geworden. Er volop keuze aan afstanden, uiteenlopend van 0,8 km voor de jongste deelnemers tot de 10 km voor de trimmers en hardlopers.

“De aantrekkingskracht van de Kerstcross zit tevens in het afwisselende parcours”, aldus voorzitter Ruud Beerepoot. “Het gaat dwars door het Westfriese landschap en voert deelnemers langs pittoreske molens en boerderijen.”

Noord-Hollands Crosskampioenschap

Dit jaar staat het Noord-Hollands Crosskampioenschap weer op het programma. De eerste Noord-Hollanders met de Nederlandse nationaliteit bij de mannen (10 km), vrouwen (5 km) en de junioren voor de jongens en meisjes (5 km) mag zich een jaar lang NH Crosskampioen noemen.

Wandeltocht

De wandeltocht staat zoals ieder jaar weer volop in de belangstelling en ook dit jaar verwachten we weer een groot aantal deelnemers. Gekozen kan worden voor 5, 10 of 15 km.

Inschrijven kan alleen nog op de dag zelf. Deelnemers zijn vanaf 9.00 uur welkom op het terrein van voetbalvereniging VVS’46 aan de Spanbroekerweg 120A in Spanbroek. Meer informatie op www.kerstcross.nl

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post