19 maart opening Gezondheidscentrum en Bibliotheek De Goorn

Reactie(s)

Logos_gezondheidscentrum_bibliotheek_degoornDE GOORN – Op zaterdag 19 maart wordt het nieuwe Gezondheidscentrum De Goorn en de vernieuwde Bibliotheek op de Dwingel feestelijk geopend.

Tijdens de landelijke “Open dag van de Zorg” zijn er diverse activiteiten die aansluiten bij dit thema én kunt u het nieuwe Gezondheidscentrum en de Bibliotheek vrij bezoeken. Maak kennis met de nieuwe locatie van de Bibliotheek, huisartsenpraktijk, apotheek, fysiotherapeut, thuiszorg, diëtist, huidtherapeut, mensendieck en kinderoefentherapeut en doe vrijblijvend mee aan allerlei leuke activiteiten.

Diverse activiteiten

Bezoekers kunnen rustig rondkijken en kennismaken met de zorginstellingen binnen het gezondheidscentrum.  Voor de kinderen zijn er zowel  in de Bibliotheek als op het voorplein diverse activiteiten.

Tafelsessies

In de Bibliotheek kunt u meedoen aan zogenaamde tafelsessies rondom het thema “Zorg”, en krijgt u uitleg over wat de  Digitale Bibliotheek en de collectie van de Nederlandse Bibliotheken voor u kunnen betekenen.

Programma

Bent u benieuwd naar de inrichting van de vernieuwde locaties of naar de mooie landschapsfoto’s die zijn ingestuurd ? Komt langs; iedereen is van harte welkom.

11.45-14.30         Diverse (sportieve) activiteiten op de Dwingel
12.00-12.15         Feestelijke opening door burgemeester & wethouders
12.15-14.30         Open huis Gezondheidscentrum en Bibliotheek

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post