Auto gestolen tijdens speurtocht naar autoinbrekers

Reactie(s)

HOORN – Een opmerkelijke samenloop van omstandigheden noemt de politie een diefstal in Hoorn. Een 37-jarige bewoner aan de Boogschutter ontdekte eerste een inbraak in zijn auto en na een speurtocht in de wijk naar de daders werd ook zijn auto gestolen.

Woensdag rond 00.30 ontdekte een 37-jarige man uit Hoorn dat er was ingebroken in zijn auto. Uit de auto was de dashboardconsole gestolen. De bewoner had camerabeelden. Daarop waren drie personen te zien. De man besloot samen met een kennis zelf door de wijk te gaan opzoek naar de verdachten. Rond 02.45 uur werd de zoekactie door de eigenaar gestaakt en ging de man terug naar huis.

Tweede diefstal

Thuis aangekomen bleek zijn auto te zijn gestolen. Dit moet gebeurd zijn tussen 01.00 uur en 02.45 uur. Het gaat om een Volkswagen Golf (Donker Grijs van Kleur). Het kenteken begint met de letters GN. Op de bestuurderszijde zit een kras van ongeveer dertig centimeter.

Informatie

De man heeft aangifte gedaan. De politie onderzoekt de beide diefstallen. Mensen met informatie worden verzocht te bellen met 0900-8844.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post