Derde inbraak op rij bij een Spar Supermarkt in Westfriesland

Reactie(s)

REGIO – Het lijkt erop dat vestigingen van supermarktketen Spar in onze regio populair zijn bij het inbrekersgilde. Afgelopen nacht, dinsdag op woensdag was het weer raak. Deze nacht werd er ingebroken in een supermarkt aan de Burgemeester Hoogenboomlaan in Hoogwoud. En daarbij de derde inbraak bij deze supermarktketen op rij na eerdere inbraken in Opperdoes en Medemblik.

Hoogwoud

Omstreeks 05.35 uur kreeg de politie melding dat er was ingebroken in de winkel in Hoogwoud. De daders waren binnengekomen door een toegangsdeur te forceren. Uit de winkel werden sigaretten gestolen. Getuigen meldden dat de inbraak vermoedelijk is gepleegd door drie mannen die het raam in de toegangsdeur van de winkel insloegen. Zij gingen er na de inbraak vandoor in een grijze personenauto.

Lees ook: Ramkraak bij supermarkt in Medemblik

Drie op rij

De inbraak in Hoogwoud was de derde op rij. In de nacht van zondag op maandag werd ingebroken in een winkel in aan het Noorderpad in Opperdoes. Hoewel de daders in de winkel waren geweest, werd er niets buit gemaakt. In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in een supermarkt aan de Nieuwegracht in Medemblik. Hier werden sigaretten buit gemaakt.

Getuigen

Eventuele getuigen, bij deze inbraak in Hoogwoud of de eerdere inbraken, worden verzocht contact op te nemen met de politie op tel.nr. 0900-8844.

 

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post