Dief na achtervolging aangehouden in Zuidoost Beemster

Reactie(s)

politieautoHOORN – Op dinsdagavond hield de politie een 23-jarige man uit Den Haag aan wegens diefstal van sigaretten uit een supermarkt aan de Rondeelstraat in Hoorn.

Omstreeks 17.15 uur kreeg de politie melding dat enkele personen sigaretten hadden gestolen. De daders waren in een personenauto weggereden over de A7 in de richting Purmerend. De politie zette de achtervolging in, maar omdat de vluchtauto steeds sneller reed, kon de bestuurder niet tot stoppen gedwongen worden.

Uiteindelijk stopte de auto op de Ninaberstraat in Zuidoost Beemster, waarna de verdachten verder vluchten een bosperceel in gelegen tussen de Oostdijk en de Purmerenderweg in. De politie blokte het perceel af en zocht de verdachten. Hierbij werden twee politiehonden en een helikopter ingezet.

Een van de verdachten kon worden aangehouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Hij is inmiddels in verzekering gesteld. De politie nam de auto in beslag. Een onderzoek wordt ingesteld naar de identiteit van de andere verdachte(n).

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post