Aanrijding lijnbus en vrachtwagens Hoorn (update+video)

Reactie(s)
Foto Politiebasisteam Hoorn

Deze foto laat de klap duidelijk zien. Buschauffeur had slechts enkele snijwonden. Foto Politiebasisteam Hoorn

HOORN – Woensdagochtend even na 11.45 uur vond er een aanrijding plaats waarbij twee vrachtwagens, een Connexxion bus en een personenauto bij betrokken. Direct werd de hulp opgeroepen van brandweer en meerdere ambulances.

Het ongeluk vond plaats op de Provincialeweg net voor de afslag van het Keern. De Provincialeweg is vanuit de turborotonde naar Hoorn enkele uren afgesloten geweest.

Gewonden

Er waren verschillende gewonden die voornamelijk in de bus zaten. In totaal zijn er 9 personen aan hun verwondingen behandeld door het ambulancepersoneel. 5 personen moesten voor controle naar het ziekenhuis. Hiervoor waren 5 ambulances ter plaatsen gekomen.

De verkeersspecialisten van de VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) onderzoeken de toedracht van ongeluk. RTVNH meldt dat de bus op de vrachtwagen klapte en die vervolgens weer op een vooropliggende vrachtwagen botste.

Video Update

Bovenstaande video is afkomstig van Weeff

Update 13:45 uur

Het lijkt gelukkig te gaan om enkele licht gewonde personen. Zeker als je onderstaande foto ziet van Maarten Edelenbosch via onderstaande Tweet.  Volgens RTVNH zouden er alleen lichtgewonden zijn, waarmee ook de buschauffeur is er betrekkelijk goed vanaf is gekomen.

 

 

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post