Foodmarket in De Grote Kerk Hoorn gaat door

Reactie(s)
Afbeelding via fb/DeGroteKerk

Afbeelding via fb/DeGroteKerk

HOORN – De Foodmarket in De Grote Kerk in Hoorn gaat in ieder geval nog door tot en met mei 2016. ‘Proef de Lente’ wordt het nieuwe thema die de ondernemers van De Grote Kerk vandaag hebben gekend gemaakt.

“Wegens succes geprolongeerd” melden de mensen op Facebook trots. De Foodmarket op het Kerkplein in Hoorn lijkt een schot in de roos. Nu het eerste evenement ‘Winter in Hoorn’ bijna voorbij is heeft men er vertrouwen in dat het succes blijvend is. Wel wordt er wat geschaald aan het concept. De shops op de bovenverdieping zijn eerder gestopt en de openingstijden zijn iets gewijzigd.

“Komend weekend introduceren wij weer wat nieuws. Onder het mom van ‘Rondje in de Kerk’ kunnen bezoekers komend weekend een ‘Buikje rond kaart’ kopen voor €25,-. Hiervoor krijgen zij bij elke standhouder een hapje,” aldus Michiel Beemster. “Wij willen de bezoeker voor een goede prijs een mogelijkheid bieden om al het lekkere eten te proeven.”

Op de vraag wat de plannen zijn voor de boven verdieping is hij nog erg geheimzinnig. Beemster: “Alles in de grote kerk staat nu in het teken van eten.” En dat kunnen de bezoekers en in het voorjaar ook de toeristen blijven proeven tot en met mei.

 

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post