Foto’s van mannen verdacht van branden Hoogwoud

Reactie(s)

HOOGWOUD – Op zondag 29 maart 2015, om 21.35 uur, wordt er brand gesticht in sportcentrum De Weyver in Hoogwoud. Op zaterdag 26 september wordt daar opnieuw brand gesticht om 01.40 uur. Er zijn dan nog mensen in de kantine aanwezig. Op woensdag 4 november 2015 om 02.35 uur wordt vervolgens een auto op de oprit van de woning van de eigenaar van het sportcentrum aan de Koningspade in brand gestoken

Getuigen

De bewakingscamera’s die bij het huis van de eigenaar van het sportcentrum hangen registreren dat er een auto wel 14 keer door de straat rijdt op de avond van de brand aan de auto. Rond 02.25 uur loopt een voetganger voorbij de woning aan de overkant van de straat. Kort daarna fietst een fietser langs die vermoedelijk langs de auto is gekomen. Deze getuigen hebben zich nog niet gemeld bij de politie. Graag komen wij met hen in contact.

Auto

De auto op de beelden is waarschijnlijk een Renault Megane Sedan. Dat is de uitvoering met kofferbak, die niet zoveel voorkomt, waardoor het een belangrijke aanwijzing kan zijn. Op de zijkant van de wagen zit een opvallende streep, mogelijk een stootstrip.

Vragen

– Wie is er getuige geweest van 1 van de brandstichtingen?
– Wie weet meer over een eventueel motief achter deze brandstichtingen?
– Wie (her)kent de daders aan de hand van de bewakingsbeelden mogelijk in combinatie met een Renault Megane Sedan?
– Wie zijn de getuigen die in de nacht van woensdag 4 november op de bewakingsbeelden op de Koningspade te zien zijn?
– Wie weet hoe de brandstichters naar het sportcentrum zijn gekomen en weer zijn vertrokken?

Afbeeldingen

 

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het de politie weten via het tipformulier (link). De beelden zijn ook dinsdagavond te zien in de tv-uitzending van Opsporing Verzocht.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post