Geert Schipper verlaat Rio; ‘Nog 1 nachtje.. papa komt dinsdag thuis’

Reactie(s)

SPANBROEK/RIO – Paralympiër Geert Schipper uit Spanbroek mag Nederland vertegenwoordigen op de Paralympics in Rio. Met inmiddels een zilveren plak op zak voor zijn paratriathlon, verkent hij Rio en bezoekt de andere wedstrijden en sporters.

Ook de dagen na zijn wedstrijd houdt hij een blog bij. Van countdown naar de wedstrijd, nu count up na de wedstrijd op weg terug naar Spanbroek.

Count up: 10 dagen na mijn wedstrijd en tevens mijn laatste bericht vanuit Rio

Het einde van deze paralympics 2016 is een feit. Ik ben gisteren naar de sluiting ceremonie geweest. Veel dans en Braziliaanse muziek. Onze Alyda mocht de vlag dragen. Iets waar ik een trots gevoel van krijg. Ik ken Alyda Norbruis nog van jaren geleden toen ze net als ik graag op de ski pistes stond. Beide zijn we daar niet in door gegaan en per ongeluk zijn we o.a. beide in het wielrennen terecht gekomen. Een sportcarrière die voor een geweldig resultaat heeft opgeleverd.

Ik kan terug kijken met een tevreden gevoel waar nog ruimte voor verbetering is op sportgebied. Bij een einde hoort een afscheid. Het mooie is wel dat er na een afscheid weer nieuwe ontmoetingen plaats vinden en nieuwe avonturen en dromen onstaan. Één van mijn sportdromen is deelnemen aan de paralympische spelen in Tokyo. Dus tot ziens Rio en Tokyo ik kom er aan. Maar voor het zover is ga ik nu volop genieten van mijn gezin. Dames nog 1 nachtje slapen en papa komt op zijn eigen verjaardag thuis. Tot morgen.?

Huldiging Opmeer

De huldiging van Geert Schipper in de gemeente Opmeer wordt op dit moment geregeld. Dit gaat plaatsvinden op zondag 25 september tussen 14-16 uur bij sporthal  De Weijver gelijk met de afsluiting van de Nationale sportweek.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post