Heijmans CFO Mark van den Biggelaar kondigt vertrek aan

Reactie(s)

REGIO – Heeft het te maken met de afwikkelen van de problemen met de N23 Westfrisiaweg of met de moeilijke financiële positie van de aannemer of toch iets anders? Antwoorden daarop geeft het bericht van de aannemer niet maar de financieel directeur gaat Heijmans wel verlaten.

CFO Mark van den Biggelaar heeft aangekondigd Heijmans NV te gaan verlaten. Hij heeft aangegeven niet meer beschikbaar te zijn voor een nieuwe termijn als bestuurslid en zal in het voorjaar van 2017 vertrekken. In goed overleg met de Raad van Commissarissen zal hij de jaarcijfers 2016 afronden, en daarna terugtreden als bestuurder. Van den Biggelaar zal tot en met juni 2017 beschikbaar zijn voor overdracht van werkzaamheden.

Reactie RvC

De Raad van Commissarissen bedanken Mark van den Biggelaar in het bericht voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van Heijmans in afgelopen zeven jaar. “Meer specifiek gaat het dan onder meer over het verhogen van de interne- en externe transparantie, versterken van de financiële functie, de prestaties van de Duitse bedrijven en de succesvolle ontwikkeling en implementatie van een nieuw ERP platform. De Raad van Commissarissen betreurt het vertrek van Mark, maar respecteert zijn keuze.”

De Raad van Commissarissen is gestart met een proces om te komen tot de benoeming van een nieuwe financieel bestuurder.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post