Ina Broekhuizen doopt tulp tijdens de mini Flora

Reactie(s)

wfmini-flora-logo

BOVENKARSPEL – Het thema de mini Flora van dit jaar is de West-Friese Omringdijk en wordt gehouden van 25 t/m 28 februari. Op zaterdag de 27ste februari om 16.00 uur wordt nieuwe een tulp gedoopt. De tulp is van M Boots uit Venhuizen.

Ina Broekhuizen is voor vele mis West-Friesland. Zij heeft heel veel betekend voor West-Friesland. Als voorzitter van het Westfriesgenootschap was zij een icoon voor West-Friesland. Een paar jaar terug is zij daarmee gestopt maar West-Friesland uitdragen doet ze nog steeds achter de schermen. Bij veel zaken is zij betrokken en daarnaast schrijft ze gedichten en verhalen in het Westfries.

Annecatrien de Wit gaat de feestelijke ceremonie van het tulp dopen leiden. Het wordt weer een fantastische doop geeft de organisatie aan, maar geeft nog niet alles prijs. “De naam verklappen we nog even niet.”

Tijdens de zaterdag en zondag is er ook een grote markt en heel veel muziek van verschillende smartlappen koren en duo`s. De zondagavond wordt afgesloten met een diner van Westfriese Producten. Opgeven hiervoor kan bij trude@westfrieseminiflora.nl

De mini Flora wordt gehouden in ’t Vereenigingsgebouw, Hoofdstraat 206 in Bovenkarspel

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post