Maandag hondenplons als afsluiting seizoen De Wijzend Zwaag

Reactie(s)
ZWAAG – Zondag 11 september om 17.00 uur verlieten de laatste zwemmers Zwembad de Wijzend. Het seizoen zit erop en het zwembad gaat dicht, maar niet voordat er wordt afgesloten met een hondenplons. Een uur zwemmen voor honden voordat al het water wordt leeggepompt.De hondenplons is maandagmiddag tussen 16.00-17.00 uur. Het ondiepe bad is dan open voor de viervoeters en hun baasjes. Een gezellige happening voor honden en eigenaren! De toegang is gratis en voor niets! Publiek is welkom.

Geen week uitstel

We hebben de komende week een mooie nazomer met aangename temperaturen. Waar Zwembad ’t Woudmeer in Hoogwoud alsnog een weekje doorgaat is dat bij het zwembad in Zwaag niet mogelijk. Volgens een van de medewerkers staat het seizoen vooraf vast en houden de vrijwilligers daar rekening mee en plannen na de sluiting andere afspraken.

Update: Foto’s

Onze fotograaf was er vanmiddag bij. De foto’s verwachten wij maandagavond online. Volg ons op Facebook (tip!) en wij melden het direct als de foto’s online staan. Wij proberen dan ook een korte video compilatie online te zetten.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post