Man (26) uit Enkhuizen mishandeld en beroofd van zijn mobieltje

Reactie(s)

HOORN –  Op dinsdagmorgen werd een 26-jarige man uit Enhuizen beroofd van zijn mobiel op de Nieuwe Steen in Hoorn. De politie is op zoek naar getuigen van deze straatroof. De burgernet melding verzonden direct na de overval, resulteerde dinsdag nog niet tot een aanhouding.

Omstreeks 11.45 uur liep het slachtoffer op de Nieuwe Steen. Hij was aan het bellen. Al lopend kwam hij een jongeman en een meisje tegen, die tegen hem begonnen te praten. Toen het slachtoffer zei dat hij aan het bellen was, werd hij plotseling bij zijn arm gepakt. De jongeman probeerde het mobieltje uit de handen van het slachtoffer te rukken. Dit lukte uiteindelijk ook toen het slachtoffer meerdere keren hard op zijn hoofd en gezicht werd gestompt. De verdachten gingen er vervolgens vandoor.

Signalement

De mannelijke verdachte heeft een licht getint uiterlijk, is ongeveer 20 of 21 jaar oud en 1 meter 70 lang. Hij droeg een grijs petje, een lichtgrijs jasje met capuchon, een spijkerbroek en Nike sportschoenen. Het meisje heeft ook een licht getinte huidskleur, is 16 of 17 jaar oud, beetje gezet postuur, zwart haar in een knot, mogelijk een piercing bij haar lip. Ze was ongeveer 1 meter 65 en droeg een grijze joggingbroek en witte schoenen.

De politie in Hoorn is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post