Marco Borsato en Doe Maar naar Live in Hoorn 2017

Reactie(s)

HOORN – De zevende editie van Live in Hoorn wordt een zeer speciale: op vrijdag 30 juni 2017 is Marco Borsato de hoofdact in de megatent op het Pelmolenpad, en op zaterdag 1 juli 2017 komt Doe Maar! Met een extra feesttintje, de eerste live in Hoorn was 10 jaar terug in 2007.

Live in Hoorn is een muziekfeest van de Westfriese ondernemers Kees Verbeek, Rob Ursem en Marinus Zoutendijk. Live in Hoorn zag in 2007 het levenslicht. Toen werden allerlei evenementen georganiseerd in het kader van de viering Hoorn 650. Zo ook Live in Hoorn. Het concert met optredens van Jan Smit en Nick & Simon was binnen no time uitverkocht en de kaartverkoop voor het tweede, extra concert liep al net zo hard. Door het enthousiasme van de bezoekers en het grote succes werd besloten om Live in Hoorn te continueren. In de jaren daarna is Live in Hoorn doorgegaan met edities in 2009, 2011, 2012, 2015 en 2016.

Programma vrijdag 30 juni

Marco Borsato, Ali B, O’G3ne, Kraantje Pappie en Coen & Sander

Het is de organisatie gelukt om voor de vrijdag wederom Marco Borsato te verleiden naar Live in Hoorn te komen. Marco Borsato treedt niet vaak op op festivals, dus dit is weer een geweldige manier voor alle liefhebbers in en rond Hoorn om hem te kunnen bezoeken. Natuurlijk wordt hij tijdens zijn 90 minuten durende optreden begeleid door zijn eigen superband. Andere acts tijdens het avondvullende programma zullen Ali B op volle toeren, O’G3ne, Kraantje Pappie en de Coen & Sander Show zijn.

Programma zaterdag 1 juli

Doe Maar, Gers Pardoel, Diva’s of Dance, Kenny B en Q-music Foute Uur

De zaterdag belooft ook fantastisch te worden, want Live in Hoorn heeft een wens van velen kunnen realiseren: Doe Maar komt naar Hoorn! De legendarische popgroep met ska- en reggae-invloeden is nog onverminderd populair, dus dat belooft een geweldig feest te worden, 90 minuten lang samen met hun band. Die feestvreugde wordt alleen maar groter als je bedenkt dat daarnaast ook Gers Pardoel, Diva’s of Dance, Kenny B en Q-music Foute Uur zullen komen optreden op 1 juli.

Kaartverkoop

Dagtickets kosten 34,75 euro per stuk en de combitickets voor beide dagen zijn 65 euro per stuk, allebei excl. servicekosten. Meer informatie en de kaarten verkoop is te vinden via  www.liveinhoorn.nl.

Foto’s Live in Hoorn 2015

https://www.facebook.com/156475971204319/photos/?tab=album&album_id=394034900781757

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post