Michiel Pijl, een trotse burgemeester van een trots Drechterland

Reactie(s)
Staatsieportret Burgemeester van Drechterland Michiel Pijl. Foto gemeente Drechterland

‘Staatsieportret’ Burgemeester van Drechterland Michiel Pijl. Foto gemeente Drechterland

HOOGKARSPEL – Woensdag is Michiel Pijl officieel geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van de gemeente Drechterland. Hij werd beëdigd door Johan Remkes de Commissaris van de Koning in Noord-Holland. Ook werden de ambtsketen en de voorzittershamer officieel overgedragen.

In zijn eerste toespraak als burgemeester Michiel Pijl prees hij de gemeenten met al zijn moois; “Drechterland, acht prachtige kernen, een unieke woonomgeving, een innovatief bedrijfsleven, mooie fiets- en wandelroutes, meer dan 60 rijksmonumenten en prachtige sportvoorzieningen. Vanaf nu ben ik een trotse burgemeester van een trots Drechterland.”

Duik in Drechterland

Michiel Pijl: “Het komende jaar duik ik letterlijk in Drechterland. Graag maak ik kennis met inwoners, ondernemers en verenigingen. Iedereen mag me uitnodigen. Het jaar van kennismaken sluit ik af tijdens de nieuwjaarsduik in Wijdenes. Ook wil ik gedurende mijn ambtstermijn alle agrariërs een bezoek brengen.”

Ook kennismaken?

Wilt u graag de nieuwe burgemeester uitnodigingen bij uw vereniging, organisatie of uw bedrijf? Laat het dan weten. Stuur een e-mail met uw verzoek naar: bestuurssecretariaat@drechterland.nl. Binnenkort start zijn 100 dagen inwerk en kennismakingsperiode.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post