Nacht van de Lach in acht café’s in Hoorn

Reactie(s)

nachtvandelach_roodesteen

HOORN – Zaterdag 20 februari organiseren acht café’s aan de Roode Steen en Kerkplein de nacht van de lach. Die avond treden acht cabaretiers op in cafe De Beiaard, ‘T Kroegie, Huis Verloren, Swaf, Life, Vièra, The 80’s en Duvels.

De shows beginnen die zaterdag om 20.30, 21.30 en 22.30. Met een passe-partout krijg de koper voor alle drie de tijden toegang tot alle café’s en is het aan jou om te bepalen waar je heen gaat. Naast Reinier Meijer, Johan van Gulik en Adam Fields zijn de overige deelnemers:

TOM SLIGTING
Tom Sligting is een stand up comedian van het eerste uur. Zijn comedy carrière begint in december 1994. Als headliner bepaalt Tom de dynamiek van de show; snel, gevat en altijd actueel. De Telegraaf schrijft overTom‘buitenechtelijk kind van Freek en Youp’. Tom wisselt sterke oneliners af met briljante anekdotes. Zijn aparte kijk op alledaagse dingen geeft een herkenbaar maar ook een hilarisch beeld. Laat je meenemen in de wereld van Tom Sligting!

HARRY GLOTZBACH
Speciale gast bij deze Nacht van de Lach is de vrolijke Amsterdammer HARRY GLOTZBACH, een comedian van het Comedy Café. In 2002 won hij het eerste Stand-up Comedy Concours van het Amsterdams Kleinkunst Festival en een paar jaar later was hij finalist bij het Leids Cabaret Festival. Harry tourde met zijn avondvullende show en speelde tig van Comedy Shows in Nederland en België. Harry Glotzbach weet als geen ander hoe hij een avond hilarisch en onvergetelijk kan maken!

RUUD SMULDERS
Bij comedian Ruud Smulders voeren fantasie en absurditeit de boventoon. Wanneer je eenmaal de smaak te pakken hebt wil je steeds meer en meer! Door zijn charme en leuke manier van vertellen maakt hij van elke show een bijzondere happening. Ruud is ook te horen op de radio met geestige columns en inmiddels is hij ook bekend van televisie. Hij is te bewonderen in Alpacas, de nieuwe Lama’s van BNN. Maar nu dus live in Hoorn!

ROEL C. VERBURG
Roel C. Verburg begon zijn podiumcarriere als zanger/gitarist in diverse bandjes, maar Roel C. Verburg besluit zich tijdens zijn studie psychologie ook te richten op cabaret en stand-up comedy. Dit brengt hem tot de laatste 10 van het Leids Cabaret Festival in 2002 en in de finale van de Culture Comedy Award in 2003. In 2004 studeert Roel (na 10,5 jaar) af met een scriptie over hersenprocessen binnen 100 milliseconden; tevens precies de tijd die hij nodig had om te besluiten nooit psycholoog te worden, omdat hij liever zichzelf hoort praten dan iemand anders. Roel maakt fantasievolle stand up comedy gekoppeld aan keigeestige gitaarliedjes. Ook kan hij uitstekend improviseren en achterstevoren praten. Ja, wat kan de man eigenlijk niet?

Kaarten

Passe-partouts zijn te koop bij de deelnemende horeca voor €5,-(online + 1 euro administratiekosten) Meer informatie via de facebookpagina van dit evenement ‘Nacht van de Lach’

 

 

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post