Onwel geworden man in Enkhuizen blijkt sigarettendief

Reactie(s)

Politie-Nederland_small-1024x5461-1024x5462ENKHUIZEN – Afgelopen vrijdagmiddag werd de politie gestuurd naar een gezondheidsprobleem op de Hoornseveer te Enkhuizen. Ter plaatse bleek dat de man in de steeg redelijk onder invloed verkeerde en zijn roes daar lag uit te slapen.

Omdat de man aangaf dat hij geen legitimatiebewijs bij zich had hebben de agenten om zijn identiteit vast te kunnen stellen de tassen doorzocht welke de man bij zich had. In een van de tassen troffen de agenten een grote hoeveelheid sigarettenpakjes aan welke nog allemaal geseald waren. Op enkele pakjes was een prijssticker zichtbaar van een drogisterijketen.

Omdat de agenten het niet vertrouwden hebben ze contact gezocht met de drogisterij. Na het uitkijken van de camerabeelden bleek al snel dat de man de sigaretten op slinkse wijze had weggenomen. Mede doordat de man gebruik maakte van een erg opvallende tas was dit misdrijf ‘simpel’ op te lossen.

Zo zie je maar weer: niets is wat het lijkt! Een ogenschijnlijk onwel persoon blijkt een sigarettendief te zijn. De man is hiervoor aangehouden geweest en is inmiddels met een dagvaarding weer heengezonden.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post