Opmeer: Raadslid Ko Schilder overleden na ongeluk AC de Graafweg

Reactie(s)

HEERHUGOWAARD/OPMEER – Raadslid van de VVD in Opmeer, Ko Schilder is op 54-jarige leeftijd overleden. Hij raakte dinsdagochtend betrokken bij een frontale botsing met een vrachtwagen op de AC De Graafweg ter hoogte van Heerhugowaard. Burgemeester Nijpels van Opmeer heeft het nieuws bevestigd.

Schilder reed omstreeks 11.30 uur in een personenauto over de A.C. de Graafweg. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto op de verkeerde weghelft, juist op het moment dat uit tegengestelde richting een vrachtwagen aan kwam rijden. Het raadslid raakte daarbij ernstig gewond en overleed ter plaatse. De bestuurder van de vrachtwagen raakte licht gewond. Hij werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Gemeente Opmeer

Gemeente Opmeer heeft op haar website een kort overlijdensbericht geplaatst. “In de bloei van zijn leven en met grootse plannen voor de toekomst is na een tragisch ongeluk uit het leven gerukt ons raadslid Ko Schilder. Zijn immer positieve inbreng binnen en buiten onze gemeenteraad zullen wij node missen.”

Griffier & gemeenteraad, Burgemeester en wethouders, Secretaris en medewerkers, Gemeente Opmeer

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post