Paralympiër Geert Schipper: Countdown dag 8 en 7 voor mijn wedstrijd

Reactie(s)

OPMEER –  Paralympiër Geert Schipper uit Spanbroek mag Nederland vertegenwoordigen op de Paralympics in Rio. Vanuit Portugal vertrekt hij binnenkort voor de voorbereidingen in Rio voor zijn Triatlon. Hieronder zijn updates via Facebook.

Dag 8 voor mijn wedstrijd

Ondanks dat het hier lokaal Kermis is in combinatie met het UIEN festival, met harde muziek, heb ik weer een goede nachtrust genoten. Na het ontbijt stond er wederom een mooie zwemtraining op het programma. Daarna in de schaduw lekker van een bakkie koffie kunnen genieten. En ik schrijf bewust schaduw want met 36 graden Celsius ga ik niet in de zon zitten. Smiddags, ondanks de hitte gestart met de fiets training. Voor de verandering nu richting de kust. Het ligt glooiende landschap werd ingeruild voor wat serieuze heuvels. Heuvel op was zwaar met deze hitte, maar heuvel af met snelheden van ver boven de 50 is echt genieten, hoewel, doordat ik zo laag lig echt niks van de omgeving kan zien. Afijn 2 uur fietsen geeft wel een voldaan gevoel voor deze dag. Straks een heerlijk diner en dan optijd naar bed voor onze laatste trainingsdag hier in Portugal.

Dag 7 voor mijn wedstrijd

Onze laatste dag in Portugal. Op het planning staat een kleine triatlon. Met het zwemmen een pr gehaald. YES. Daarna stevig fietsen en lekker gewheeld.

MAAR ondertussen in Nederland was mijn vrouw ook gestart met haar eerste triatlon in Abbekerk. 500 meter zwemmen 25 km fietsen en 5 km hardlopen. 2 jaar geleden hadden we na een knie operatie niet kunnen verwachten dat Thalita ooit nog pijnvrij zou kunnen lopen, laat staan hardlopen. En kijk nu. Waar een wil is is een weg. Op dit soort momenten is het echt niet leuk om zover weg van mijn gezin te zijn. Had haar zo graag vanaf de zijlijn willen toejuichen, aanmoedigen en een bijzondere warme knuffel willen geven bij het passeren van de finish. Nogmaals Thalita wat ben ik ongelooflijk trots op jou, en wat had ik graag even bij jou in Nederland geweest. Ik mis je. Inmiddels hebben wij onze spullen ingepakt zodat we morgen vroeg kunnen vertrekken naar Brazilië.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post