Scooterrijders redden man na poging straatroof bij NS Station Kersenboogerd

Reactie(s)

HOORN – De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot beroving die plaatsvond op woensdagavond op de Borstwering in Hoorn. De politie heeft een beschrijving van de verdachten vrijgegeven.

Omstreeks 23.35 uur liep een 22-jarige man uit Zwaag vanaf het NS Station, door het spoortunneltje in de richting van de Borstwering. Hij liep naar zijn fiets, die hier geparkeerd stond. Plotseling werd er aan zijn rugtas getrokken door een man die zijn mobiel en bankpasjes wilde hebben. Toen het slachtoffer door wilde lopen, werd hij meerdere malen op zijn gezicht geslagen.

Het slachtoffer kon wegkomen door de hulp van twee jongens op scooters, waarmee hij een stukje mee kon rijden. Waar de verdachte gebleven is, is niet bekend.

Signalement

De verdachte is een man met een dun postuur en een lengte van 1.70 tot 1.75 meter. Hij had opvallende littekens (rode bulten) in zijn gezicht. De man ging gekleed in een zwarte joggingbroek, een zwarte jas met capuchon en een zwarte muts. De man sprak Engels met een Oost-Europese klank.

De politie Hoorn is te bereiken op tel.nr. 0900-8844.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post