Sportcentrum Hoorn omarmt fotowedstrijd Westfriese Sportverkiezingen

Reactie(s)

HOORN – De fotowedstrijd van de Westfriese Sportverkiezing wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Elke maand wordt uit de tientallen sportfoto’s de beste uitgekozen door een vakjury. Om deze wedstrijd mogelijk te maken is Sportcentrum Hoorn bereid gevonden deze wedstrijd te sponsoren.

De fotowedstrijd laat elke maand de Westfriese Sport in beeld zien. Tijdens het gala van de Westfriese Sportverkiezingen in januari zal een winnaar worden aangewezen door de vakjury. Tevens kan het publiek in december stemmen voor de publieksprijs.

Sportcentrum Hoorn steunt de fotowedstrijd van harte omdat de fotowedstrijd als doel heeft de sport in Westfriesland in beeld te brengen. Het gaat om recreatieve én prestatieve sport. En dat staat ook beide centraal in het Sportcentrum. Zowel topsporters als recreatieve sporters vinden er hun ‘thuis’.

De fotowedstrijd is bezig aan haar tweede jaar. Steeds meer fotografen weten de weg te vinden naar de website van de Westfriese Sportverkiezingen. De ingestuurde foto’s brengen een breed palet van Westfriese sporten in beeld. Inzenden en het bekijken van de foto’s kan via www.westfriesesportverkiezing.nl.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post