Twee inwoners Ursem (18 en 22) overleden bij zware crash

Reactie(s)

URSEM – Vrijdagavond zijn op de Leet twee mannen van 18 en 22 jaar, beiden uit Ursem, overleden na een ernstig ongeluk. Een derde inzittende raakte zwaargewond.

Door nog onbekende oorzaak is de auto met drie inzittenden rond 23.00 uur tegen een boom gereden. Twee inzittenden hebben het ongeluk niet overleefd. In deze auto zat ook een 18-jarige Ursemmer. Hij is in zwaargewonde toestand naar het ziekenhuis gebracht. Ter assistentie werd ook een traumahelikopter opgeroepen.

Flinke klap

Het Heerhugowaardsdagblad meldt dat na het ongeluk enige drukte was met omstanders die wilden weten of bekenden in de auto zaten, maar zij werden op afstand gehouden. Het moet een flinke klap zijn geweest want de website meldt ook dat een inzittende buiten het voertuig is beland en overleden en dat door de klap het motorblok uit de auto gevlogen was en aan de overzijde van de weg in de sloot terecht was gekomen.

De politie doet onderzoek naar de toedracht. De politie zoekt getuigen van deze aanrijding, zij kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844.

Opvang kazerne

Door de brandweer is de kazerne beschikbaar gesteld voor de opvang van familie en vrienden van de slachtoffers.

#update: Wedstrijden van sportclub SC Dynamo uit Ursem dit weekend afgelast. Bijeenkomst in kantine.

 

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post