Vandalen met spuitbus bekladden vijftien auto’s en voordeur

Reactie(s)

HOORN – Geen witte kerst en toch zat de auto onder. Vandalen hebben de auto’s van meerdere bewoners aan de Veranda in de Hoornse wijk Kersenboogerd bespoten met een verfbus.

Eén van de bewoners op de Veranda deelt de foto’s en haar verhaal op facebook. “Welke Hufters hebben dit gedaan.. camera beelden worden gecheckt dus je zelf melden voor we die aan de politie kunnen geven is beter. Zeker 15 auto’s en op gevel van 1 huis, op de veranda in Hoorn ,met duidelijke signatuur bespoten Wie heeft wat gezien??”

Op de foto’s is duidelijk te zien dat de auto’s met een oranje spuitbus zijn bewerkt. Wat voor soort verf het is, is niet bekend. Ook op een voordeur zijn tags geplaatst. Hierbij gaat het om de letters DW en H.

Foto’s via Facebook Verloren, gevonden vernield in omgeving Hoorn

Het spoor van vernielingen is vermoedelijk begonnen bij de inbraak in een bestelbus. Het ging om een zwarte Opel Vivaro die bij een woning aan de Veranda geparkeerd stond. Hieruit werd verf gestolen.

De politie is op zoek naar eventuele getuigen van deze diefstal en vernieling. Ook worden slachtoffers die zich niet gemeld hebben verzocht dit alsnog te doen. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Wie heeft iets gezien van deze vernielingen? Neem contact op met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief).

 

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post