Verenigingen verenigen zich voor afscheid burgemeester Van der Riet

Reactie(s)
Burgemeester Rob van der Riet tijdens de opening nieuw gemeentehuis. Foto: Alex Gitzels

Burgemeester Rob van der Riet tijdens de opening nieuw gemeentehuis. Foto: Alex Gitzels

HOOGKARSPEL – Op 20 februari is er in de gemeente Drechterland een heel bijzondere markt. Een verenigingenmarkt ter gelegenheid van het afscheid van burgemeester Rob van der Riet.

Na bijna 10 jaar burgemeesterschap in Drechterland gaat burgemeester Rob van der Riet met pensioen. Ter ere van zijn afscheid hebben meer dan 50 verenigingen en organisaties die actief zijn in de gemeente zich verenigd. Zij organiseren, met hulp van de gemeente, op 20 februari tussen 11.00 tot 15.00 uur een heuse verenigingenmarkt met kraampjes in het gemeentehuis en in de Laurentiuskerk in Hoogkarspel. Op die manier kan burgemeester Van der Riet afscheid nemen van het verenigingsleven waarbij hij zelf zo betrokken is geweest al die jaren.

Programma

De verenigingen hebben een programma voorbereid voor zowel de burgemeester als iedere inwoner die het leuk vindt om te komen kijken. Er zijn optredens en demonstraties van sport, muziek, cultuur en vrije tijd. Zij laten aan u en aan de burgemeester zien wat zij doen en wat zij kunnen. Maar u kunt ook gewoon langs de kraampjes lopen voor meer informatie. Elke bezoeker krijgt een stempelkaart om mee te proeven aan de speciaal samengestelde koek en zopie voor die dag. De toegang is gratis.

Verenigingenmarkt

Drechterland kent meer dan 200 verenigingen en organisaties die actief zijn. Tijdens de verenigingenmarkt vindt u alle mogelijke categorieën; van zangkoren tot seniorenorganisaties en van de brede School tot de schaakvereniging. Ze zijn er allemaal bij die dag.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post