Voor UWV Werkbedrijf voortaan naar Alkmaar

Reactie(s)
het UWV Werkbedrijf verhuisd uit Hoorn. Foto Google Streetview

Het UWV WERKbedrijf verhuisd uit Hoorn. Foto Google Streetview

HOORN -Het UWV Werkbedrijf in Hoorn verhuist begin maart naar het stadskantoor in Alkmaar. Donderdagmiddag 3 maart en vrijdag 4 maart is de vestiging in Hoorn al gesloten voor de verhuizing. Vanaf maandag 7 maart is het UWV WERKbedrijf te bezoeken in Alkmaar.

De vestigingen van UWV WERKbedrijf in Alkmaar, Den Helder en Hoorn gaan verhuizen naar het stadskantoor van de gemeente Alkmaar. Het nieuwe bezoekadres is: UWV WERKbedrijf Alkmaar, Mallegatsplein 10. 1815 AG Alkmaar

Digitaal

Voor veel zaken kunnen klanten digitaal bij UWV terecht. Werkzoekenden kunnen via werk.nl en uwv.nl al hun zaken regelen rond werk en tijdelijk inkomen. Op werk.nl staan vacatures, sollicitatietips en vinden werkzoekenden informatie over bijvoorbeeld netwerken.

Regiovestiging

UWV WERKbedrijf Alkmaar is één van de 35 regiovestigingen in Nederland. Hier biedt UWV persoonlijke dienstverlening aan werkzoekenden. Te denken valt aan netwerkbijeenkomsten, workshops en speeddates. Klanten die behoefte hebben aan extra uitleg over de digitale dienstverlening zijn zonder afspraak welkom op de inloopmiddagen, elke dinsdag van 12.00 tot 16.30 uur.

WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord

Het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord verhuist mee. In dit publieke aanspreekpunt voor werkgevers, trekt UWV op met gemeenten en andere organisaties. Samen kunnen zij snel inspelen op de personeelsbehoefte van werkgevers.
Ook voor werkgevers die invulling willen geven aan sociaal ondernemen of aan de banenafspraak, in het kader van de Participatiewet, staan de adviseurs klaar. De dienstverlening van het WerkgeversServicepunt is kosteloos.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post