Voormalige wethouder Jack van Es nieuwe voorzitter Hollandia

Reactie(s)

HOORN – Voetbalclub Hollandia heeft een nieuwe voorzitter. Voormalig Hoornse PvdA wethouder Jack van Es neemt de functie over van Henk Droste, die vanaf het begin al had aangegeven tijdelijk deze positie te bekleden. Dit meldt de Hoornse club op haar website. De benoeming tot voorzitter werd tijdens de ledenvergadering op vrijdag 9 december bekrachtigd.

Voor de kersverse voorzitter staat voor een spannende en uitdagende periode. Zo wordt er gekeken naar een intensieve vormen van samenwerking met andere clubs en zelfs het woord fusie is hier en daar al genoemd. “Van Es wil heel graag zijn steentje bijdragen om te komen tot een optimaal resultaat voor zijn club en beschouwt dat als zijn grootste uitdaging,” staat te lezen op de website van de Hoornse voetbalclub.

”Hollandia speelt op een unieke locatie en dat willen we graag zo houden. Uiteraard staan we open voor gesprekken met de gemeente en de onderzoekscommissie die doende is om te inventariseren hoe de zes verschillende voetbalclubs op een gezonde manier verder kunnen. Daarover krijgen we binnenkort een verslag en aansluitend gaan we kijken hoe we vorm kunnen geven aan mogelijke samenwerkingsverbanden met clubs, instellingen, scholen en andere gegadigden. Bij Hollandia willen we toewerken naar een zo ideaal mogelijke toekomstbestendige situatie, zowel op als buiten het veld,” laat de nieuwe voorzitter optekenen door Hoorngids.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post