WK Scholenhandbal Blog 5: Zebrabadjas en bubbelbaddans

Reactie(s)

wkscholenhandbal_duijn
WK Scholenhandbal Blog 5:  Zebrabadjas en bubbelbaddans

Vandaag de blog door Loes huibers / Noa Vlaming

Vandaag hadden we geen wedstrijd en mochten we dus lekker uitslapen! Om kwart voor 9 hebben we ontbeten in onze chilloutfits, dat betekende dat Loes kwam opdagen in haar zebrabadjas! Naast bokito was nu dus ook een zebra ontsnapt uit Dierenpark Wit! Na het ontbijt gingen we een ontspannende boswandeling maken om daarna met volle moed aan de slag te gaan met ons schoolwerk.

Om kwart over 12 stond de bus voor ons budgethotel om ons naar de lunch in de kinderarena te brengen. Daar werd wederom een ‘verrukkelijke’ lunch geserveerd! Zelfs met kruidenkaas en chocopasta uit onze eigen pot hebben we het beschimmelde brood toch maar laten liggen.

Later die dag kregen we wat vrije tijd om te shoppen, waarna we een stadswandeling door Rouen gingen maken met de meest geweldige gids ooit! Het kwam er kortom op neer dat wij de weg beter wisten. Ook Engels praten ging haar de pet te boven.

wkscholenhandbal_kaasHet feest barstte pas echt los bij the night of the nations! Het avondeten was een lopend buffet en iedereen mocht zijn eigen kraampje inrichten met typische spullen van zijn of haar land. Wij als enthousiaste Hollanders pakten dit natuurlijk groots aan en al snel was ons kraampje gevuld … of laten we zeggen: overvol! Meer dan de helft stond onder de tafel in plaats van erop, simpelweg omdat er te weinig ruimte was … of hadden wij te veel spullen mee? Het doet er ook niet toe, want de avond was zeer geslaagd!

Iedereen heeft lekker staan dansen met als klap op de vuurpijl een gezamenlijke bubbelbaddans! Al gauw daarna werden we opgehaald om terug te gaan naar ons hotel. De knop moest om en er moest vanaf toen alleen nog maar gefocust worden op de allesbeslissende wedstrijd tegen Slovenië voor plek 1 t/m 4. Op tijd naar bed dus!

[text-blocks id=”70140″]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post