WK Scholenhandbal blog 7: Verrassend ontbijt en Roemenië

Reactie(s)
Foto Edwin Luppens

Een eerdere foto van de ontlading na de wedstrijd tegen Frankrijk. Foto Edwin Luppens

WK Scholenhandbal blog 7: Verrassend ontbijt en Roemenië

Vandaag blog door Britt Koopman / Bianca Brandhoff

Vandaag was de een na laatste wedstrijd en wel tegen onze hotelgenoten Roemenië. Het ontbijt begon zoals elke dag weer in onze chillmodus. Rianne begon de dag vol energie na het dinertje van gisteravond. Na het eten rustig ontwaken en weer met de neus tussen de boeken. Floor Smit kwam nog even langs voor de pijntjes.

Op naar de Kindarena voor de lunch, maar omdat de lunch nooit te eten is gingen we een broodje halen. Na heerlijk gegeten te hebben bij de Subway, gingen we weer terug naar de Kindarena (toch even bij de lunch kijken). Daar hadden ze dus heerlijke eitjes en stokbrood in plaats van beschimmeld brood en vieze koude kip. Dus dat was even balen. Naja toch nog maar even wat toetjes gepakt en een flesje water.

Toen kwam de bus en gingen we op weg naar de sporthal waar we tegen Roemenië moesten spelen. Het startsignaal klonk en we gingen vol goede moed de wedstrijd in. Na 15 min stonden de Roemenen al 5 punten voor, maar wij bleven doorvechten en gingen de rust in met een 16-14 achterstand. De tweede helft begon lekker en kwamen we even op voorsprong, toch waren de Roemenen ons te sterk en kwamen hun weer op 2 punten voorsprong. Zo bleef het eigenlijk een beetje en uiteindelijk hebben we verloren met 27-24..

Op naar de Kindarena om bij Turkije-Duitsland te kijken. De Turkse twin brothers waarmee Manon al mee op de foto was geweest speelden ook mee. Turkije was de winnaar en mag morgen de finale spelen tegen Frankrijk.

Toen gingen we avond eten, dit was net als het middag eten niet verkeerd. Het eten is in de loop van de dagen echt verbeterd. Toen nog even gezellig gekletst en met de bus weer naar het ‘fantastische’ hotel gegaan, gedoucht en nu lekker weerwolven met z’n allen. Morgen gaan wij knallen voor plek 7/8 tegen Croatië!

[text-blocks id=”70140″]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post