Zondag Hoornse Spellendag voor liefhebbers van bordspellen

Reactie(s)

HOORN – Gamen anno 2016 is niet alleen via spelcomputers en smatphones. De strategische boordspellen zijn onder liefhebbers nog steeds populair. Benieuwd welke bordspellen er zijn en wellicht nieuwe tegenstanders vinden? Zondag 30 oktober liggen de nieuwste bordspellen liggen klaar in Wijkcentrum De Zaagtand om geprobeerd en gespeeld te worden. Dan wordt de 12e editie van Hoornse Spellendag georganiseerd.

Wat begonnen was als een eenmalige evenement is -gezien de enthousiaste reacties van de bezoekers- uitgegroeid tot een jaarlijks evenement. Bezoekers van dit spektakel kunnen vrijblijvend de nieuwste bordspellen spelen. Een team van demonstrateurs staat klaar om de spellen uit te leggen. Er is voor elk wat wils. Spellen voor jong en oud, spellen die behendigheid vragen, spellen die inzicht vragen en meer.

Tussen 11:00 en 17:00 uur is iedereen welkom om de spellen gratis uitgelegd te krijgen. De Hoornse Spellendag is een gezamenlijk initiatief van Stichting Netwerk en Spellenspeciaalzaak De Spellenhoorn.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post