Zwaag gereed voor Grote Zwaagse Carnavalsoptocht

Reactie(s)
20160206-DSC_9207

Prins Maskerado van carnavalsvereniging Het Masker, met zijn beide hofdames.

ZWAAG – Weken en soms al maanden wordt er naar deze dag toegeleefd. De Grote Zwaagse Carnavalsoptocht staat met een grote cirkel op 7 februari in bijna alle Zwaagse kalenders. Vanaf 13.00 uur start de optocht die door het dorp Zwaag. Gaat u heen, hier wat tips;

De start is om 13.00 uur vanaf industrieterrein ‘De Oude Veiling’ en de entree is geheel gratis. U kunt Zwaag deze dag het beste bereikbaar vanaf de Westfrisiaweg (N302). Vanuit daar wordt u geleid naar industrieterrein Westfrisia waar u gratis kunt parkeren.

Fiets

Vanaf 11.30 uur is het niet meer mogelijk om via de toegangswegen richting het parcours te gaan met de auto. Daarom is de fiets de beste en makkelijkste oplossing. Hieronder op het kaartje de route van de optocht. Rond 16.15 uur verwacht met het einde van de optocht ter hoogte van de Plantaan in Zwaag.

Kweekvijver

Tot slot vergeet u niet de Kweekvijver. Via dit initiatief van Het Masker krijgt jong talent een extra geldelijke ondersteuning voor de aanschaf van materialen.

Prijsuitreiking

Vanaf 17.00 uur begint de prijsuitreiking in de Leuttempel (Café de Witte Valk) in Zwaag. Rond 21.15 uur zullen de winnaars van deze optocht bekend zijn. Prijzen zijn er voor de GOIN-prijs, leukste creatie; vakjury prijzen voor de beste wagen en loopgroep en de publieksprijs die via het stembiljet in het programmaboekje kan worden ingevuld.

Direct weten wie de prijswinnaars zijn, volg www.onswestfriesland.nl en ook op facebook. www.facebook.com/OnsWestfriesland.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post