Getuigen gezocht na ongeregeldheden Roode Steen

Reactie(s)

HOORN – De politie is op zoek naar getuigen van een incident op de Roode Steen in Hoorn dat plaats vond in de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 juli omstreeks 04.20 uur. De politie zoekt met name een getuige in een witte personenauto, die stil stond op de hoek van de Kerkstraat en het Kerkplein.

Kort daarvoor zag de politie een man lopen op de Roode Steen. Omdat de man niet in het horecagebied mocht zijn, werd hij weggestuurd. De politie volgde de man in de richting van de Kerkstraat om te controleren of hij ook werkelijk vertrok. Richting de Kerkstraat kwamen groepen mensen op de politie aflopen die zich met het incident bemoeiden. Door twee motoragenten werd ruimte gecreëerd tussen de politie en deze groepen. Uiteindelijk kwam het tot een treffen, waarbij een van de betrokken verdachten een kruk greep van een vrouw die stond te kijken. Een andere verdachte stond bij genoemde witte auto met een steen in zijn hand.

De politie wil graag in contact komen met getuigen van de ongeregeldheden. De politie in Hoorn is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post