Kano weer terecht, maar wel door midden gezaagd

Reactie(s)

ENKHUIZEN – In de nacht van donderdag op vrijdag 12 augustus werd de kano van Ruud van der Doe gestolen in Enkhuizen. De rode Viper 50 was zijn speciale op maat gemaakte kano waarmee hij aan de WK marathon zou meedoen. De kano is weer terecht. Hij kan nog geen 50 meter naast de woning worden opgehaald. Maar wel in twee delen, de voorkant en de achterkant.

“EINDELIJK: de rode kano is terecht!!!! Via een anonieme tip is op nog geen 50 meter van ons huis de kano in de woonkamer van iemand gevonden. Helaas in 2-en gezaagd: hij nam te veel ruimte in en de helften stonden nu wel erg in de weg, dus of we hem maar even wilden ophalen!!! Hoe verzin je het!,” aldus Nancy van Zijverden die namens haar man Ruud het bericht op facebook deelde.

Het is voor Ruud nu een flinke financiële strop en veel stress. Een andere boot, die speciaal uit Portugal moet komen, zal hij nu de WK marathon moet varen. “Nu maar hopen dat het resultaat oplevert. In ieder geval willen we iedereen bedanken voor de sympathieke reacties.”

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post