Kermis Westerblokker weer bijna als vanouds

Reactie(s)

BLOKKER – Het derde weekend van september is het weer kermis in Westerblokker. Er is de afgelopen periode veel energie gestoken in het organiseren van een gezellig kermisprogramma voor jong en oud. Hiermee leeft de kermis in Westerblokker weer als vanouds.

Zoals bij een echte kermis hoort, komen er als vanouds weer vier dagen lang kermisattracties (autoscooters, zweefmolen, draaimolen, trampoline, schiettent, etc.) op het Beursplein te staan. In samenwerking met de exploitanten zijn er diverse acties geregeld. Zo is er iedere dag, ieder uur een verloting van een kermispakket t.w.v. 10 euro, gratis schminken op zondagmiddag en gratis suikerspinnen op maandagmiddag.

Gouden Hoofd

Ook in en rond café Het Gouden Hoofd is tijdens de kermis van alles te beleven. De vrijdag ná het traditionele bakvoetbal is er vanaf 00.00 uur een gezellige afterparty. Zaterdag geeft Het Gouden Hoofd zélf een kermisborrel van 20.00 tot 21.00 uur waarna “feest-dj Ed” van Party Top er een spetterend feest van gaat maken. De avond wordt verder opgeluisterd met een optreden van Pascal Redeker.

Zondag om 16.00 uur gaat het dak er af tijdens het ‘Oktoberfest’ in de feesttent voor Het Gouden Hoofd met medewerking van een heuse Schlagerband. Vanaf 20.00 uur doet DJ Dolphin er nog een schepje boven op.

Lazy monday

Maandag is het Lazy Monday, lekker bijkomen van het weekend. Kermispoker vanaf 13.00 uur, vanaf 18.00 uur biefstuk eten voor een tientje. DJ Ruben zorgt deze avond voor de muziek.
Dinsdagavond wordt “De Reünie van Blokker”. Iedereen is vanaf 20.00 uur van harte welkom om als vanouds weer klas- en dorpsgenoten, oude vrienden en bekenden te zien en te spreken op deze ouderwets gezellige slotavond. Vanaf 21.00 is er live muziek van de band “Thats for U”.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post