Ongeval met beknelling bij Provincialeweg N506 Hoorn

Reactie(s)

HOORN – Maandagavond rond 20.45 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Provincialeweg ter hoogte van de Lageweg in Hoorn. Direct na de eerste melding zijn meerdere hulpverleningsvoertuigen opgeroepen. Daarbij ook een traumahelikopter.

Bij de melding zou er ook sprake zijn van een beknelling. RTVNH meldt dat een auto op zijn kop tegen een lichtmast zou zijn geknald. Twee van de drie inzittenden zouden daarbij bekneld nog in de auto zitten. De weg is afgesloten voor het verkeer.

Update 21:44 uur

Het gaat waarschijnlijk om twee zwaargewonden. Deze zijn inmiddels vervoerd naar het ziekenhuis. Wat de toestand van deze twee en de derde inzittende is, is nog niet bekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Update 23:40 uur

De politie deelt mee dat bij het ongeluk een Opel Astra, uiteindelijk tegen een lantaarnpaal tot stilstand gekomen. Zij zijn op zoek naar getuigen die dit ongeval hebben zien gebeuren. “Wij zijn tevens op zoek naar de bestuurder van een donkerblauwe Volvo V70, die vlak voor die Astra reed. Heeft u het ongeval zien gebeuren, bent u de bestuurder geweest van de blauwe Volvo? Bij deze het verzoek om contact op te nemen met politie Hoorn. Registratienummer: 2016252996.”

Update 10:11 uur

Het voertuig werd bestuurd door een 18-jarige man uit Oostwoud. Mogelijk is er wat misgegaan tijdens een inhaalmanoeuvre. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding en zoekt getuigen. Zie update 23:40 uur.

Heeft u aanvullende informatie of foto’s bij het nieuws van OnsWestfriesland.nl? Whatsapp via 06-1309 0609.

 

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post