Hoornse wethouder Bashara op plaats 31 kieslijst GroenLinks

Reactie(s)

HOORN – Zondagavond heeft GroenLinks haar concept-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 bekend gemaakt. Op deze lijst staat de Hoornse wethouder Samir Bashara op plaats 31. De lijst werd zondagavond in Utrecht gepresenteerd.

Vereerd

Wethouder Bashara in Hoorn is vereerd met deze positie op de kieslijst. “Vanavond ben ik voorgedragen voor plaats 31 op de kieslijst van GroenLinks voor de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017. Een eervolle en mooie ondersteuningsplek die ik met plezier invul en die bevestigt hoe goed wij bezig zijn in Hoorn, Westfriesland en Noord-Holland Noord. Laten we zo doorgaan!”

Wat als..

Maar wat nu als je een zetel in Den Haag in het zicht komt, gaat hij dan de kamer in? “Mocht het theoretische geval zich voordoen dat ik zóveel voorkeursstemmen haal, dan vind ik dat je daar serieus over na moet denken. Maar dat is dan ook wel echt zuiver theoretisch. Ik sta op een ondersteuningsplaats en heb nog de nodige plannen met Hoorn.”

Video

Zondagavond plaatste de partij op haar facebook ook een video met alle kandidaten. En als je nu een video maakt dan natuurlijk in mannequin style. Mocht je Samir Bashara gemist hebben, hij staat er tussen, of achter.

De lijst

kieslijst_groenlinks

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post