Binnenkort start nieuwbouw oude velden SEW Nibbixwoud

Reactie(s)

NIBBIXWOUD – Voetbalvereniging SEW is inmiddels verhuisd naar de Dres even verderop in Nibbixwoud. Na het opruimen van de laatste spullen is de verhuizing definitief en rest er een leeg complex. Hier gaat de gemeente Medemblik binnenkort nieuwbouw mogelijk maken.

In een nieuwsbrief aan de omwonende heeft de gemeente bekendgemaakt welke stappen er volgen voordat er gestart kan gaan worden met de nieuwbouw. De velden worden nog gemaaid en de sloop van gebouwen zal ook spoedig gaan plaatsvinden. Een verplicht onderzoek vanwege de Flora- en faunawet, metingen van licht en geluid rondom de tennisbanen en een archeologisch onderzoek moeten nog gaan plaatsvinden.

Informatieavond

Op woensdag 28 september van 19.00 tot 21.00 uur is er weer een informatieavond in het gemeentehuis. Dan presenteert de gemeente de opbrengsten van de eerdere bewonersavonden en de stedenbouwkundige uitwerking. Verder gaat de gemeente in op de onderwerpen duurzaamheid en energieneutraal bouwen. Tijdens de informatieavond komen ook de mogelijkheden voor collectieve zelfbouw aan bod. Bij deze avond is iedereen welkom.

 

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post