Bedrijfsuitje met watervliegtuig De Catalina vanuit en over Medemblik?

Reactie(s)

MEDEMBLIK – Sponsor het historisch watervliegtuig De Catalina en vlieg met u personeel en relaties mee op zaterdag 13 augustus vanuit Medemblik.

Op zaterdag 13 augustus 2016 zal op het water van Medemblik een uniek evenement plaatsvinden met een cultureel karakter.  De PBY-5A ‘Catalina’, een historisch watervliegtuig uit 1941, zal landen en opstijgen voor de kustlijn van Medemblik. Historische landingsvaartuigen brengen u er naar toe, omringd met een speciale VIP-behandeling.

Vliegen met De Catalina

De Catalina zal op zaterdag 13 augustus drie vluchten gaan maken vanaf het IJsselmeer. Ervaar de sensatie van het landen en opstijgen vanaf het water. Vanuit comfortabele stoelen heeft u een fantastisch uitzicht en het is mogelijk tijdens de vlucht over de schouders van de piloten mee te kijken. Met een historische landingsvaartuig wordt u gehaald en gebracht naar de Catalina. Wordt donateur en vlieg mee!

Sponsorarrangementen bedrijven

Informeer naar een sponsorarrangement en beleef wat de PBY-5A ‘Catalina’ voor uw personeel of klanten kan betekenen. Neem contact op met Annelies Bart, annelies@landinzicht.nl of 06-270 83 055.


Nieuwswebsite OnsWestfriesland.nl is mediapartner de Westfriese Waterweken en plaats in deze rubriek de berichten vanuit de zes waterweek organisaties


Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post